Blog

blog post with image

In mei dit jaar kwamen we in contact met Timo, eigenaar van het bedrijf Steenwijk Abennes. Timo en zijn team waren op zoek naar een tool dat hen tijdens de productie kon helpen realtime inzicht te krijgen in het proces.

De productie van zomerbloemen gebeurt op 6 bloemenlijnen, deze lijnen staan strategisch in de verwerkingsruimte gepositioneert om logistiek de toevoer van bloemen zo efficient mogelijk te kunnen doen. Elk van deze lijnen is gekoppeld aan het hortidash platform

Inzicht

Door slimme inzet van hardware – dat hortidash in eigen huis heeft ontwikkeld – kan nagenoeg elke gewenst signaal of status worden omgezet naar nuttige informatie. Alle bloemenlijn informatie wordt centraal opgeslagen in het hortidash platform.

Via het platform kan de gebruiker zelf dashboards met informatie punten samenstellen die nuttig zijn voor een specifiek inzicht.

Informatie voorziening

Schermen worden per lijn ingezet om personeel te helpen bij de voortgang van de productie.

“Die schermen had ik jaren eerder op moeten hangen. We zijn er erg blij mee!”

Timo Steenwijk

Order registratie

Nieuw is de functionaliteit om orders en daarmee dus uren en aantallen die per bestelling worden gedraait op te slaan in het platform. Hiermee heb je realtime inzicht in gemaakte uren per order/bloemenlijn/dag.

Order registratie